banner
Gündem

‘Sosyal Belediyecilik’

aksaray beledİyesİ saĞlik meslek lİsesİnde çorba İkraminda bulundu   aksaray belediyesi mobil çorba arabası bugün merkez hüseyin cahit korkmaz mesleki ve teknik anadolu lisesinde öğrencilere çorba ikramında bulundu. aksaray belediyesinin..

‘Sosyal Belediyecilik’
banner

aksaray beledİyesİ saĞlik meslek lİsesİnde çorba İkraminda bulundu
 
aksaray belediyesi mobil çorba arabası bugün merkez hüseyin cahit korkmaz mesleki ve teknik anadolu lisesinde öğrencilere çorba ikramında bulundu.
aksaray belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde uyguladığı mobil çorba aracı ile öğrencilere ve vatandaşlara sıcak çorba ikramlarına devam ediyor.
ekipler sabahın erken saatlerinde öğrencilerin ve vatandaşların içini ısıtmak için çorba ikramına başlıyor. hüseyin cahit korkmaz mesleki ve teknik anadolu lisesinde okuyan öğrenciler ve idarecilere mobil çorba aracı ile çorba ikramında bulunundu.
mobil çorba aracını okulunda gören öğrenciler “sabah okula geldiğimiz zaman çorba aracını görünce şaşırdık ve okulda çorba ikramının yapılacağını duyunca sevindik” hizmetlerinden dolayı belediye başkanı evren dinçer”e teşekkür ediyoruz. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası