banner
13

Sosyal medyadan SOSYAL MEYDANA

gençler ve çocuklar kÜltÜr parksİte”de sosyal aktİvİtelere katildi aksaray gençlik merkezi ‘sosyal medyadan sosyal meydana” sloganıyla hayata geçirdiği proje ile çocuklar kültür parksite avm”de aileleri birlikte keyifli anlar yaşadı. sosyal..

Sosyal medyadan SOSYAL MEYDANA
banner

gençler ve çocuklar kÜltÜr parksİte”de sosyal aktİvİtelere katildi

aksaray gençlik merkezi ‘sosyal medyadan sosyal meydana” sloganıyla hayata geçirdiği proje ile çocuklar kültür parksite avm”de aileleri birlikte keyifli anlar yaşadı.

sosyal medya ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek, gençlerin sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımını sağlayarak hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla 81 ilde başlatılan ‘sosyal medyadan sosyal meydana” proje etkinliği aksaray”da ailelerden yoğun ilgi gördü.

kültür parksite alışveriş merkezi”nde düzenlenen etkinlikte gençleri ve çocuklar aileleri ile birlikte cep telefonlarını bir kenara bırakarak, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere katıldı. bu şekilde internetten bir nebzede olsa uzak kalan gençlik çeşitli oyunlar oynayarak doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı.

gençlik hizmetleri ve spor İl müdürü aslan yıldız, bu projenin tek amacının teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek ve teknolojisiz de keyifli anlar yaşanılabileceğini göstermek olduğunu söyledi.

bakanlık bünyesinde bu projenin 81 ilde gerçekleştirildiğini ifade eden yıldız; “gençlik merkezi görevlilerimiz ile merkezde yaptırılan etkinlikleri buraya taşıdık. el sanatlarından, model uçak tasarımına müzik gruplarımızdan diğer bir çok farklı etkinliklere her şeyi bu alışveriş merkezinde gençlerimizin, çocuklarımızın ve onların ailelerinin hizmetine sunduk” dedi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası