banner
Gündem

Sultanhanı Hastanesi bitme aşamasına geldi

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ikmal ihalesi yapılıp geçici kabul aşamasına gelen hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılması bekleniyor AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki heyetle birlikte..

Sultanhanı Hastanesi bitme aşamasına geldi
banner

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından ikmal ihalesi yapılıp geçici kabul aşamasına gelen hastanenin önümüzdeki günlerde hizmete açılması bekleniyor

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki heyetle birlikte açılışa hazırlanan Sultanhanı İlçe Hastanesi Toplum Sağlığı Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonu olarak hizmet verecek olan sağlık tesisinde incelemelerde bulundu.

Altınsoy, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, İGM Üyesi Abdi Okur ve teşkilat üyeleri ile Aksaray’ın Sultanı ilçesinde geçtiğimiz yıllarda temeli atılan ve inşaatı tamamlanan Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

BİRÇOK BİRİM AYNI ÇATI

ALTINDA HİZMET VERECEK

Sağlık tesisini gezerek yetkililerden bilgi alan İl Başkanı Altınsoy, “Sultanhanımızın en büyük ihtiyaçlarından biri olan İlçe Devlet Hastanesi için bakanımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda projenin olurunu aldık. Bugün bin 50,78 metrekare oturum alanına sahip 10 yataklı entegre ilçe hastanesi, toplum sağlığı merkezi, aile sağlığı merkezi, 112 acil sağlık hizmetleri istasyonu ile aynı çatı altında hizmet verecek olan 3 katlı yeni hastanemiz bitme aşamasına geldi. Sağlık tesisimizde acil servis, poliklinik hizmetleri, röntgen, laboratuvar, diş polikliniği, aile hekimliği birimleri, ambulans hizmetleri, bütün birinci basamak koruyucu sağlık hizmetleri verilecektir. Aksaraylı hemşerilerimize her alanda olduğu gibi sağlık alanında da en iyi şartlarda hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası