banner
Spor

SULTANLARIMIZ GALİBİYET İLE BAŞLADI

türkiye bayanlar voleybol ligi 1″inci hafta karşılaşmasında aksaray spor salonunda samsun büyükşehir belediyesi ile karşılaşan kuzeyboru spor baştan sona üstün götürdüğü maçı 3-0 alarak sezona galibiyetle başladı. aksaray spor salonunda..

SULTANLARIMIZ GALİBİYET İLE BAŞLADI
banner

türkiye bayanlar voleybol ligi 1″inci hafta karşılaşmasında aksaray spor salonunda samsun büyükşehir belediyesi ile karşılaşan kuzeyboru spor baştan sona üstün götürdüğü maçı 3-0 alarak sezona galibiyetle başladı.
aksaray spor salonunda sahaya merve çepnİ, duygu ÜçdaĞ, matea ikic, neslişah durgun, dajana boskovic ve gizem tuĞrul ile çıkan takımımız ilk sete hızlı başladı ve etkili hücumları ile seti 25-14 alarak skoru 1-0″a getirdi. rakibi karşısında üstünlüğünü koruyan sultanlarımız ikinci sette de oyun anlayışını bozmayarak 25-11 ile skoru 2-0″a getirdi. taraftarımızın baskısı ile oyun disiplininden kopmayan kuzeyin sultanları seti 25-13 maçı da 3-0 alarak sezonu galibiyetle açtı.

mücadelenin bitimi ile birlikte galibiyeti kutlayan takımımız mehmetçik”e de selam göndererek askerlerimize desteklerini gösterdiler. tribünlerin alkışlarla destek verdiği anlar görülmeye değerdi.sultanlarımız ligin 2″inci hafta karşılaşmasında 20.10.2019 pazar günü antalyaspor ile antalya”da karşı karşıya gelecek.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası