banner
Gündem

Tacettin Ural’a teşekkür belgesi

aksaray Üniversitesi İletişim fakültesi”nde misafir öğretim üyesi olarak ders veren adalet bakanlığı basın ve halkla İlişkiler müşaviri tacettin ural”a teşekkür belgesi verildi. 2019-2020 akademik yılı güz döneminde haber ve söylem..

Tacettin Ural’a  teşekkür belgesi
banner

aksaray Üniversitesi İletişim fakültesi”nde misafir öğretim üyesi olarak ders veren adalet bakanlığı basın ve halkla İlişkiler müşaviri tacettin ural”a teşekkür belgesi verildi.
2019-2020 akademik yılı güz döneminde haber ve söylem dersi veren tacettin ural”a belgesini aksaray Üniversitesi İletişim fakültesi dekanı prof. dr. nezahat altuntaş duman takdim etti.
fakülteye katkıları dolayısıyla misafir öğretim üyesi ural”a teşekkürlerini sunan prof. dr. duman, deneyimli bir gazetecinin fakülte bünyesinde ders vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
duman, tacettin ural ile 2019-2020 akademik yılı bahar döneminde de birlikte çalışmak ve deneyimlerinden faydalanmak istediklerini kaydetti.
İletişim fakültesi”nde ders vermenin farklı ve keyifli bir deneyim olduğunu dile getiren ural, “dekanımızın yeni dönem için daveti beni çok mutlu etti, önümüzdeki dönemde de İletişim fakültesi öğrencileriyle birlikte olmaktan keyif duyacağım” dedi. (haber merkezi)
 
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası