banner
Gündem

Tarım il Müdürlüğünde çalışan mühendisler birlikte hareket etme kararı aldı

aksaray ziraat mühendisleri üyeleri pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi ağaçlı otelde akşam yemeği ile istişare toplantısında bir araya geldi.    toplantıda konuşan aksaray tarım ve orman Şube müdürlüğünde görevli..

Tarım il Müdürlüğünde çalışan mühendisler birlikte hareket etme kararı aldı
banner

aksaray ziraat mühendisleri üyeleri pazar günü yapılacak olan seçimler öncesi ağaçlı otelde akşam yemeği ile istişare toplantısında bir araya geldi. 

 
toplantıda konuşan aksaray tarım ve orman Şube müdürlüğünde görevli ziraat mühendisi Şaban çiftçi ,”biz tarım İl müdürlüğünde çalışan ziraat mühendisleri olarak birlikte beraber hareket etme kararı aldık. bundan önceki mühendisler odası seçimlerinde arkadaşlar arasında kırgınlıklara yol açıyordu. artık buna son vermek adına ve arada kırgınlıkları gidermek için birlik beraber olalım diye düşündük. İl müdürlüğümüzde 30″a yakın ziraat mühendisi odamıza kayıtlı. biz artık ayrılık istemiyoruz. peygamber efendimizin dediği gibi birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır diyor. burada birinci amacımız mesleğimize ve meslektaşlarımıza hizmet etmek olması gerekir. odamızda maalesef son dönemde bu şeyleri göremiyoruz. ben buruda bu 30 kişinin adına konuşuyorum. ben burada kendi şahsım adına konuşmuyorum. buraya bazı arkadaşlarımız il dışında olmaları ve bazı arkadaşlarımızda mazeretleri nedeni ile katılamadılar. gönüllerinin bizle beraber olduğunu ve aldığımız bu karara uyulacağını beyan ettiler. biz bu birlikteliği seçim sonrası özel sektör ve diğer kurumlarda çalışan   meslektaşlarımızı kapsayacak şekilde genişleteceğiz.böylece hem mesleğimizi hak ettiği yere getirecek,hemde aksaray tarımına katkı sağlayacağız.  allah izin verirse pazar günü yapılacak olan seçimde eyüp kardeşimizle bu değişim start alacak  dedi. 
 
ziraat mühendisleri odası başkan adayı başkan adayı eyüp oflaz ise: toplantıyı gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. ziraat mühendisi odası ve arkadaşlarımız adına gönüllü olarak bu yola çıktık. gönüllü olarak birlik ve beraberliği sağlamak için bu yolda gönül koyduk. buradaki tüm arkadaşlarımızın tarım İl müdürlüğünün ve oradaki mühendis arkadaşlarımızın desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. onların bana vermiş olduğu bu sorumluğu allah nasip ederse sandıktan çıktıktan sonrada en iyi laiki ile görev yapmaya talibim. elimden geldiği kadar birlik beraberlik içinde vizyonumuza koyduk. buradaki arkadaşlarımız ve burada bulanmayan mühendis arkadaşlarımızı canı gönülden kucaklıyoruz. biz buraya ayrıştırmaya değil, birleştirmeye için toplandık. birleştirmeyede devam edeceğiz. nasıp olursa 2 yıllık olan bu seçimlerimizden sonrada en önemli noktalarda özellikle vurgulamak istediğimiz. bir araya gelemediğimiz ve ardaşlarımızı belirleyemediğimiz bir sıkıntılar yaşıyoruz. nasıp olursa ilk bunu biz yapmayı hedefliyoruz. aday belirleme sürecini ve bu istişare toplantısını hep birlikte ağabeylerimizle ile genç arkadaşlarımızla genç ve dinamik olarak bu vizyon ve çizgi ile devam etmeyi hedefliyoruz. bizim kapımız bütün arkadaşlarımıza açıktır.”diye konuştu.yemekli toplantıya  tarım İl müdürlüğünde çalışan ziraat mühendislerini temsilen; eski başkanlardan doğan İpek ile Şaban çİftçİ,tarım İl müdür yardımcısı yusuf çİçek, gülağaç İlçe tarım müdürü samİ gÜndÜz,önceki dönem oda yönetiminde ğörev almış ve halen erzurumlular derneği başkanı mustafa kaya,İlhan akbal ile ziraat mühendisleri bayram gÖkkuŞ, Özhan kula, akın bozdemİr,mustafa nurettin çetİn
banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası