banner
Asayiş

Taşpınar’da kahvehanelerde ‘Kadına El Kalkamaz’ eğitimi

İçişleri Bakanlığı tarafından 5 milyon erkeğe farkındalık eğitimleri verilmesine yönelik düzenlenen genelge kapsamında kent genelinde bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerine devam ediliyor. Bu kapsamda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, ‘Kadına El Kalkamaz!’..

Taşpınar’da kahvehanelerde ‘Kadına El Kalkamaz’ eğitimi
banner

İçişleri Bakanlığı tarafından 5 milyon erkeğe farkındalık eğitimleri verilmesine yönelik düzenlenen genelge kapsamında kent genelinde bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerine devam ediliyor.

Bu kapsamda Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, ‘Kadına El Kalkamaz!’ sloganıyla kent meydanında, festivallerde, kahvehanelerde ve birçok alanda kadınlara her türlü şiddetin önlenmesi için çalışıyor.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı çerçevesinde, Taşpınar beldesinde bulunan kahvehanelerde ve işyerlerinde eğitim verilerek broşür dağıtıldı. Jandarma tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerimize aralıksız devam edilecek” denildi. Haber: Şeyda COŞAR

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası