banner
13

Tecrübeli çeyiz hizmeti

çeyiz sandıkları, türk kültüründe önemli bir yere sahiptir. sandık özenle hazırlanır, törenle alınır, gösterişli şekilde serilir. 30 yıldır çeyiz ve tuhafiye üzerine aksaray”da esnaflık yapan güneş tuhafiye ve çeyiz evi..

Tecrübeli çeyiz hizmeti
banner

çeyiz sandıkları, türk kültüründe önemli bir yere sahiptir. sandık özenle hazırlanır, törenle alınır, gösterişli şekilde serilir.
30 yıldır çeyiz ve tuhafiye üzerine aksaray”da esnaflık yapan güneş tuhafiye ve çeyiz evi babadan oğla devam eden aile işletmesi olarak aksaray halkına hizmet veriyor.
babasından öğrendiği işe 17 yıldır devam eden 26 yaşındaki genç işletmeci halil İbrahim güneş, ailecek bu bu işi yaptıklarını, gelinlik çağdaki kadınların hayallerine cevap vermek için büyük bir gayretle çalıştıklarını dile getirdi.
İşletmelerine gelen hiçbir gelini boş göndermediklerini belirten güneş; “çeyizlik ürünlerin yanı sıra, ip, hobi malzemeleri, yazma yemeni, boncuk, nikâh, nişan gibi özel günlerde ihtiyaç duyulan ürünler ve hediyelikler de işletmemizde bulunuyor. gelen gelinlerimizi hiçbir zaman boş göndermedik,  ürün yelpazemiz çok geniş” dedi.
günümüzde gelin adaylarının zahmetsiz çeyiz ürünlerini daha çok tercih ettiğini ifade eden güneş, “sandıklarda, her eşyanın bir günlük kullanmak için olanı, birkaç tane de misafir ağırlamakta kullanmak için olanı bulunuyor. kızının çeyizine büyük önem veren anneler, her parçayı büyük bir fedakârlıkla, hayır dualarıyla, umutlarla işliyor. bizde işletmemize gelen müşterilerimizi buradan mutlu göndermek için çabalıyoruz” şeklinde konuştu. foto-haber: dilara arslangedİklİ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası