banner
Gündem

Temiz bir dünya için

Dünya Temizlik Günü çalışmaları ve atık bilinci oluşturmaya yönelik faaliyetler kapsamında düzenlenen çöp toplama etkinliği Let’s Do It Aksaray İl Temsilcisi tarafından gerçekleştirildi. Her yıl Eylül ayında 180 ülkede eş..

Temiz bir dünya için
banner

Dünya Temizlik Günü çalışmaları ve atık bilinci oluşturmaya yönelik faaliyetler kapsamında düzenlenen çöp toplama etkinliği Let’s Do It Aksaray İl Temsilcisi tarafından gerçekleştirildi.

Her yıl Eylül ayında 180 ülkede eş zamanlı olarak düzenlenen etkinlikte gönüllüler çöp körlüğüne dikkat çekmek istediklerini bildirdi.

Sivil Yaşam Derneği Aksaray Yerel Kurul Başkanı Beyza Nur Akbolat konunun önemine binaen şöyle konuştu: “Ülkemiz ve üzerinde yaşam sürdüğümüz küresel çevre adına bu yıl şehrimizde gerçekleştireceğimiz Dünya Temizlik Günü için Aksaray’da Let’s Do It hareketini yapılandırmaya başladık. İklim değişikliği ile birlikte atık yönetimi ve çevre bilincinin gitgide önem kazandığı şu dönemde bilinçsiz tüketimin olumsuz getirisi olan çöp körlüğüne dikkat çekmek istiyoruz. Let’s Do It! Aksaray İl Temsilciliği olarak bu yıl Dünya Temizlik Gününde atık farkındalığı yaratmak için var gücümüzle çalışmaktayız.”

‘ÇEVRE DOSTU GÖNÜLLÜLERİMİZİ GÖRMEK İSTİYORUZ’

Aksaray’da büyük bir çevre temizliğine imza attıklarını belirten Akbolat “Bu yıl 17 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde 2 farklı noktada çevre temizliği gerçekleştirdik. Önümüzdeki yıl bugün sivil toplum kuruluşları, belediyeler, çevre platformları başta olmak üzere 7’den 70’e tüm çevre dostu gönüllüleri yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Aksaray’da gerçekleşen Dünya Temizlik Günü etkinliğine Aksaray Belediyesi destek verdi. Sivil Yaşam Derneği ve Aksaray Gençlik Merkezi gönüllüleri de etkinliğe katılım sağladı. Yaklaşık 50 gönüllü ile yapılan etkinlik gezi, doğa yürüyüşü ve piknik ile son buldu. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası