banner
Gündem

TİCARET BORSASI-TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL İMZALADI

aksaray ticaret borsası lisanslı depolarında mısır kurutma tesisleri faaliyete geçti. tarım ve orman İl müdürlüğü ile aksaray ticaret borsası arasında imzalanan protokolle tarım ve orman İl müdürlüğüne ait olan mısır..

TİCARET BORSASI-TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ PROTOKOL İMZALADI
banner

aksaray ticaret borsası lisanslı depolarında mısır kurutma tesisleri faaliyete geçti. tarım ve orman İl müdürlüğü ile aksaray ticaret borsası arasında imzalanan protokolle tarım ve orman İl müdürlüğüne ait olan mısır kurutma tesisi aksaray ticaret borsasına devredilerek aksaray aratol lisanslı depo tesislerinde hizmet vermeye başladı.
yapılan devir teslim törenine aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, tarım ve orman İl müdürü bülent saklav, İdari ve mali İşler Şube müdürü enver köylü, çayır mera ve yem Şube müdürü çapan dede akbulut, hayvan sağlığı, yetiştiriciliği ve su Ürünleri Şube müdürü ertuğrul tekcan, aksaray orman İşletme müdürü mustafa uygun ve aksaray ticaret borsası meclis başkanı nurettin yapılcan katıldı.
konu ile alakalı açıklamada bulunan aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, aksaray adına önemli bir projeye imza attıklarını ifade ederek ” aksaray ticaret borsası aratol ve eşmekaya kasabasında faaliyetlerine başlamıştı. harman sezonunda arpa ve buğday alımlarını gerçekleştirdi. Şimdi ise üreticilerimizin en önemli yem ihtiyacı olan mısır alımlarına devam etmektedir. eşmekaya tesisimizde mısır kurutma tesisi vardı fakat aratol tesisimizde yoktu. bu gün itibari ile tarım ve orman müdürlüğü ile yapmış olduğumuz protokol ile tarım ve orman İl müdürlüğüne ait aratol”da bulunan mısır kurutma tesisini faaliyete geçirmiş olduk. ben tarım ve hayvancılığa verdikleri değerden, her yaptığımız projede bizlere yardımcı olduğundan dolayı tarım ve orman İl müdürümüz bülent saklav”a çok teşekkür ediyorum. bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
tarım ve orman İl müdürü bülent saklav ise “aksaray ticaret borsamızın başarılı hizmetlerini desteklemek amacı ile müdürlüğümüze ait olan kurutma tesisimizi aksaray ticaret borsamıza devir ettik. amacımız burada borsamızın yapmış olduğu başarılı projelere katkıda bulunmaktır. kendilerine ve şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
yapılan protokol sonrası heyet, aksaray belediyesi ve aksaray ticaret borsası işbirliği ile hayata geçirilecek olan besicilik alanında incelemede bulundu.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası