banner
Gündem

Tüm çalışmalarımız plan dahilinde devam ediyor

aksaray”ın köylerinde içme suyu ile ilgili çalışmalar hızla devam ederken, çağlayan, bekarlar ve sevinçli köylerindeki çalışmalar da tamamlandı. aksaray”ın köylerinde içme suyu ile ilgili çalışmalar hızla devam ederken, çağlayan, bekarlar..

Tüm çalışmalarımız plan  dahilinde devam ediyor
banner

aksaray”ın köylerinde içme suyu ile ilgili çalışmalar hızla devam ederken, çağlayan, bekarlar ve sevinçli köylerindeki çalışmalar da tamamlandı.
aksaray”ın köylerinde içme suyu ile ilgili çalışmalar hızla devam ederken, çağlayan, bekarlar ve sevinçli köylerindeki çalışmalar da tamamlandı
hiçbir köyde su sorunu kalmayacağı sözlerini yineleyen Özel İdaresi genel sekreteri ramazan altundağ, yaptığı açıklama ile tamamlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. altundağ açıklamalarında: “aksaray gülağaç ilçesine bağlı çağlayan köyüne ek içme suyu şebekesi,bekarlar köyüne içme suyu terfi hattı değişimi ve merkeze bağlı sevinçli köyündeki iskân evleri için ek içme suyu şebekesi yapılması işi il özel idaresi ekiplerince tamamlanmıştır. aksaray il özel idaresi su ve kanal hizmetleri müdürlüğü ekiplerimizce çağlayan köyünde 6.130 m. ek içme suyu şebekesi,bekârlar köyünde 2.240 m. içme suyu terfili isale hattı değişimi ve sevinçli köyündeki iskan evlerine 1.835 metre ek içme suyu şebekesi yapılması planlanan işler tamamlanmıştır.kurumumuz bünyesinde çalışmalarımız planlandığı şekilde tamamlanmış ve kısa bir süre içerisinde halkımızın kullanımına sunulmuştur,”ifadelerini kullandı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası