banner
Spor

Türkiye finallerinde kızlarımız 2’de 2 yaptı

Aksaray Belediyespor Hentbol Takımı, Türkiye Finallerine çıkmak için Sivas’ta mücadele ediyor. Aksaray Belediyespor, Çorum karşısında 31-12 gibi farklı bir skorla galip geldi. İkinci maçında ise Siyah beyazlı ekip Görele Beldespor’u..

Türkiye finallerinde kızlarımız 2’de 2 yaptı
banner

Aksaray Belediyespor Hentbol Takımı, Türkiye Finallerine çıkmak için Sivas’ta mücadele ediyor. Aksaray Belediyespor, Çorum karşısında 31-12 gibi farklı bir skorla galip geldi. İkinci maçında ise Siyah beyazlı ekip Görele Beldespor’u 28-22 yendi.

20-24 Nisan tarihleri arasında Sivas’ta devam eden müsabakalarda 8 takım 2 grupta mücadele ediyor. Aksaray Belediyespor A Grubunda Çorum, Görele ve Osmaniye ile karşı karşıya geliyor. İlk maçında temsilcimiz Çorum’u 31-12 yenerek turnuvaya galibiyetle başladı.

İkinci müsabaka ise Görelespor ile oynanacak. Bu turnuvalar sonucunda ise 2 takım 06-11 Mayıs’ta Aksaray’da oynanacak Türkiye finallerine katılacak. İki grupta oynanan müsabakalarda grubunda ilk iki sırayı alan takımlar çapraz oynayacak. Yenen 2 takım Türkiye finallerine gidecek. (Haber Bülteni) 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası