banner
Gündem

Türkiye korolar festivaline gidecek öğrencilere ziyaret

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti. Okulda çeşitli incelemelerde bulunan Alpsanlan, okul müdürü Nuri Girgin’den de bilgiler aldı. Alpaslan, ziyaret kapsamında müzik bölümü öğrencilerinin hazırladığı..

Türkiye korolar festivaline gidecek öğrencilere ziyaret
banner

İl Millî Eğitim Müdürü Metin Alpaslan, Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret etti. Okulda çeşitli incelemelerde bulunan Alpsanlan, okul müdürü Nuri Girgin’den de bilgiler aldı. Alpaslan, ziyaret kapsamında müzik bölümü öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisine eşlik ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti. 31 Mayıs 2024 tarihinde Antalya’da yapılacak olan Türkiye korolar festivalinde Aksaray’ı temsil edecek olan çok sesli koro çalışmalarını da dinlen Alpaslan, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milli Eğitim Müdürü öğretmenler odasında öğretmenlerle yapmış olduğu toplantıda öğretmenlerin talep ve dileklerini dinledikten sonra okuldan ayrıldı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası