banner
Gündem

‘Türkiye’nin örnek gösterilen borsasıyız’

aksaray ticaret borsası 10 ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında bir etkinlik düzenleyerek şehrin basın mensupları ile bir araya geldi.  toplantıda borsa faaliyetleri ile ilgili bilgiler aktaran borsa başkanı hamit Özkök,..

‘Türkiye’nin örnek gösterilen borsasıyız’
banner

aksaray ticaret borsası 10 ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında bir etkinlik düzenleyerek şehrin basın mensupları ile bir araya geldi.  toplantıda borsa faaliyetleri ile ilgili bilgiler aktaran borsa başkanı hamit Özkök, başkan yardımcısı mahmut aktürk ve 14 kişilik yönetim ekibiyle faaliyette bulunduklarını söyledi.
Şehrİmİze faydali
olmanin gayretİndeyİz
2013 yılından beri yaptıkları çalışmalarla türkiye”nin örnek gösterilen borsaları arasında olduklarını ifade eden Özkök; “borsalar arasında 1″inci sıradayız. çünkü yaptığımız yatırımlarla, sosyal projelerle, borsacılık faaliyetlerinin yanı sıra şehre hizmet edebilmek adına çok büyük gayretlerimiz ve projelerimiz oldu. valiliğimizin himayelerinde tüm şehir erkânıyla ortak projelerde yer almanın, siyasetçilerimizle de mesele aksaray meselesiyse ortak noktada buluşmanın gayreti içerisinde olduk. bu şehre ne katarız, nasıl faydalı olabiliriz onun düşüncesiyle hareket etme bilinciyle yolumuza devam ediyoruz.”dedi.
Örnek bİr projeyİ
hayata geçİrdİk
türkiye”nin en büyük tarım ve ticaret merkezini kurduklarını belirten Özkök; “takriben 550 milyon lira civarında yaptığımız bu yatırımla geçen yıl 43 tane oda ve borsa şehrimizi ziyarete gelerek; projelerimizi yerinde inceledi, projelendirdiler ve şehirlerinde örnek proje olarak gösterme gayreti içerisinde oldular. İnsanları doğduğu yerde doyurabilmek adına yapılan projelerde biz de dedik ki, insanları bize bağlı olan şehrimizde iki tane büyük ilçemiz var. ticari potansiyeli çok yüksek ilçelerimizden eskil ve ortaköy”de yerinde hizmet edebilme adına bu gördüğümüz kampüsün küçüğünü ortaköy ve eskil”de yaparak orada hizmet vermeyi, personelimizi oraya yerleştirerek, oradaki insanların aksaray”a gelmeden işlemlerini halletme kolaylığı elde etmelerini sağladık.”diye konuştu. foto-haber: sümeyye çaliŞkan

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası