banner
Gündem

Tüzün; ‘İşçi ve emekçilerimizin en iyi şartlara kavuşması için çalışıyoruz’

  aksaray İl genel meclis başkanı m.mehmet tüzün 1 mayıs emek ve dayanışma günü mesajı yayınladı.  aksaray İl genel meclis başkanı m.mehmet tüzün 1 mayıs emek ve dayanışma günü mesajı..

Tüzün; ‘İşçi ve emekçilerimizin en iyi  şartlara kavuşması için çalışıyoruz’
banner

 

aksaray İl genel meclis başkanı m.mehmet tüzün 1 mayıs emek ve dayanışma günü mesajı yayınladı. 
aksaray İl genel meclis başkanı m.mehmet tüzün 1 mayıs emek ve dayanışma günü mesajı yayınladı. tüzün mesajında; “çalışma hayatındaki kalkınmanın yegâne anahtarı işçilerimizin emeklerine verilen saygının bir ifadesi olan 1 mayıs emek ve dayanışma gününü kutlamanın hassasiyeti içerisindeyiz. hayatımızı kolaylaştıran her yapının inşasında imzası olan işçi kardeşlerimizin ülkemiz ekonomisi ve sosyal kalkınmasındaki en büyük güç kaynağı konumunda oldukları bilinmektedir.  refah düzeyinin yükselmesinde, aksaray”ımızın ve cennet vatanımızın gelişmesinde önemli rol oynadığını bildiğimiz işçi ve emekçilerimizin en iyi şartlara kavuşmaları adına gereken tüm çalışmaları yapıyoruz. devletimizin; çalışanlarımız, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle işbirliği içerisinde yürüttüğü çalışmalar, ülkemizin daha parlak bir geleceğe yürüyüşünde büyük önem taşımaktadır. kendilerine duyduğumuz güvenle, çalışanlarımız da dün olduğu gibi, bugün ve yarın da aynı anlayış çerçevesinde tüm toplumun desteğini almaya, birlik ve beraberlik içinde sürdürülecek çalışmalara daha da özen göstereceklerine inanıyorum.  bu vesileyle, bütün işçilerimizin, çalışanlarımızın, emekçilerimizin 1 mayıs emek ve dayanışma günü”nü kutluyor; aziz milletimizi, çalışma hayatının tüm katılımcılarını, en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası