banner
Gündem

​Üçler Süt fabrikasına teşekkür belgesi verildi

aksaray süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin sütaş a.Ş” den sonra Üçler süt sanayisi sahibi mustafa karaağaç”a teşekkür belgesi verdi.  aksaray süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin sütaş a.Ş” den..

​Üçler Süt fabrikasına teşekkür belgesi verildi
banner

aksaray süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin sütaş a.Ş” den sonra Üçler süt sanayisi sahibi mustafa karaağaç”a teşekkür belgesi verdi. 
aksaray süt Üreticileri birliği başkanı esat zengin sütaş a.Ş” den sonra Üçler süt sanayisi sahibi mustafa karaağaç”a teşekkür belgesi verdi. esat zengin yaptığı açıklamada: Üçler süt sahibi mustafa karaağaç”a üreticilerimiz adına birliğimizden sözleşmeli kapsamda süt alımları ve süt paralarını zamanında ödemelerinden dolayı üreticilerim adına teşekkür ederim dedi ve teşekkür belgesini takdim etti. Üçler süt sanayisi mustafa karaağaç ise: merkez süt üreticileri birliği ile sözleşmeli kapsamda türk gıda kodeksine uygun süt alımlarımız ve süt birliği ile sözleşeli çalışmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek esat başkan”a teşekkür etti.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası