banner
Gündem

Ufka yolculuk yarışmasına başvurular devam ediyor

aksaray kültür çevre gençlik spor kulübü derneği (akçed) yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek dernekleri tarafından organize edilen ufka yolculuk kültür yarışmaları ile ilgili bilgiler verdi.  aksaray kültür çevre gençlik spor kulübü..

Ufka yolculuk yarışmasına başvurular devam ediyor
banner

aksaray kültür çevre gençlik spor kulübü derneği (akçed) yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek dernekleri tarafından organize edilen ufka yolculuk kültür yarışmaları ile ilgili bilgiler verdi. 
aksaray kültür çevre gençlik spor kulübü derneği (akçed) yöneticileri gazetemizi ziyaret ederek dernekleri tarafından organize edilen ufka yolculuk kültür yarışmaları ile ilgili bilgiler verdi. ziyaretlerinde gazetemiz yazı İşleri müdürü oğuzhan demiray ile görüşen akçed yöneticileri; “bu yıl ‘sünnet olmadan Ümmet olmaz” temasıyla 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek olan 6. ufka yolculuk kültür yarışması”nın kayıtları devam ediyor. 04 mart 2018 tarihinde sona erecek yarışma başvuruları www.ufkayolculuk.com internet sitesinden ücretsiz olarak yapılıyor. yazılı sınavı 8 nisan”da yapılacak yarışmada İl genelinde dereceye giren her kategoride birincilere 1000″er lira, ikincilere 750″şer lira, üçüncülere 500″er lira para ödülü verilecek. 4.-10. arasında dereceye girenlere birer çeyrek altın dağıtılacak.”dedi.
konuyla ilgili detaylı bilgiler veren akçed yöneticileri; “sünnet olmadan Ümmet olmaz” temasıyla 3 dil ve 11 ayrı kategoride düzenlenecek 6. ufka yolculuk kültür yarışması”nın 13 kasım 2017 tarihinde başlayan kayıtları, 04 mart 2018 tarihine kadar devam edecek. www.ufkayolculuk.com internet sitesinden ücretsiz başvuruların yapıldığı yarışmanın yazılı sınavı 8 nisan 2018 tarihinde yapılacak.
engelliler ve mahkumların da katılabildiği yarışmayı kazananlar İsterlerse umre”ye, İsterlerse dost Ülkeye gidecek. yarışmanın a, b, c, d, e, f, g, h kategorilerinde birinci olanlar: 2 umre seyahati + 2 bin 500 lira veya 2 dosta yolculuk + 2 bin 500 lira, ikinci olanlar 2 umre seyahati + bin 500 lira veya 2 dosta yolculuk + bin 500 lira, üçüncü olanlar 2 umre seyahati + 500 lira veya 2 dosta yolculuk + 500 lira ödüllerine hak kazanacak. bu kategorilerde 4. – 10. olanlar ve i, j, k kategorilerinde ilk üçe girenler ise tablet bilgisayar ödüllerini kazanacak.
İl genelinde dereceye giren her kategoride birincilere 1000″er lira, ikincilere 750″şer lira, üçüncülere 500″er lira para ödülü verilecek. 4.-10. arasında dereceye girenlere birer çeyrek altın dağıtılacak.
milli eğitim bakanlığı, adalet bakanlığı, gençlik ve spor bakanlığı, kültür ve turizm bakanlığı, aile ve sosyal politikalar bakanlığı, diyanet İşleri başkanlığı yanında resmi ve özel yüzlerce kurum, kuruluş, kulüp, vakıf ve derneklerin 17 bin 246 gönüllünün desteklediği; türkiye”nin en geniş katılımlı sivil yarışma organizasyonu olan ufka yolculuk bilgi ve kültür yarışmalarına şimdiye kadar toplamda 1 milyon 494 bin 802 kişi kayıt yaptırmış, binlerce kişi ödül kazanmıştır.
aksaray”daki organizasyonu proje ortağı olarak aksaray kültür çevre gençlik spor kulübü derneği (akçed) tarafından gerçekleştirecek.”diye konuştu. ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası