banner
Gündem

‘Ulu çınarların duası da ulu oluyor’

Aksaray İHH Kadın Kolları kentte yalnız yaşayan yaşlıları önce evlerinde ziyaret etti daha sonra piknikle buluşturdu. Aksaray İHH Kadın Kolları Başkanı Neslihan Görgülü yapılan etkinliklerle ilgili açıklamada bulundu. Görgülü, “Kurumlarda..

‘Ulu çınarların duası da ulu oluyor’
banner

Aksaray İHH Kadın Kolları kentte yalnız yaşayan yaşlıları önce evlerinde ziyaret etti daha sonra piknikle buluşturdu.

Aksaray İHH Kadın Kolları Başkanı Neslihan Görgülü yapılan etkinliklerle ilgili açıklamada bulundu. Görgülü, “Kurumlarda kalan büyüklerimizi ziyaret ediyor, ilgileniyoruz. Ancak evlerinde yalnız yaşayan büyüklerimiz daha az hatırlanıyor. Bu nedenle onlara dokunmak dualarını almak, farkındalık oluşturmak maksadı ile böyle bir etkinlik düzenledik. Büyüklerimizi derneğimizin hizmet aracı ile evlerinden tek tek alıp Kılıçaslan Parkı’na getirdik. Onlar hatırlanmaktan, biz de güzel dualar almaktan mutlu olduk. Ayrılırken kendilerine küçük hediyeler takdim ettik. Yurt içi – yurt dışı insani yardım çalışmalarımız devam ederken bu tür etkinliklerimizde devam edecektir” dedi.

Görgülü, faaliyetlerde gönüllü olarak görev almak isteyen Aksaraylı hanımefendileri gönüllü olmaya davet ettiğini bildirdi.(Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası