banner
Gündem

Umutlar, MÜSİAD köyünde yeşerecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Sadakataşı Derneği iş birliğinde hayata geçirilen ve İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda inşa edilen MÜSİAD köyü tamamlandı. Proje..

Umutlar, MÜSİAD köyünde yeşerecek
banner

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Sadakataşı Derneği iş birliğinde hayata geçirilen ve İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda inşa edilen MÜSİAD köyü tamamlandı. Proje kapsamında inşa edilen evler, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib kentine bağlı Meşhed Ruhin bölgesinde gerçekleştirilen proje kapsamında inşa edilen 600 briket ev, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer ve Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal’ın katıldığı törenle hak sahiplerine teslim edildi.

Programda konuşan İçişleri Bakanı Soylu, “Allah nasip ederse bu yılın sonuna kadar 100 bin briket evi tamamlamış olacağız. Huzurunuzda MÜSİAD’a ve Sadakataşı’na, bu iyilik kervanında yol aldıkları için özellikle sayın genel başkanın biraz önce buraya gerçekleştireceğini ifade ettiği meslek lisesinin de adımını attıkları için minnet ve şükranlarımı ifade ediyorum ” dedi.

MÜSİAD Aksaray Başkanı Tamer Yalvaç ise açıklamasında, “Ülkemizin üretim gücüne katma değer sağlayan vizyonumuz yanında insani diplomasi çalışmalarıyla faaliyet alanımızı genişletiyoruz. Bu kapsamda MÜSİAD köyü, umutları yeşerten bir proje olmuştur. MÜSİAD Aksaray Ailesi olarak MÜSİAD köyüne bizde destek vererek Aksaray isimli briket evlerin yapımına destek olduk. Milletimiz ve üyelerimizin desteğiyle bu çalışmaları güçlendirerek devam ettireceğiz” ifadelerine yer verdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası