banner
Gündem

​‘Üniversite-Sanayi işbirliği adına ÇOK önemli çalışmalar yapıyoruz’

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Üniversite-sanayi işbirliğinin gelişmesi adına yoğun gayret gösterdiklerini söyledi.  aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Üniversite-sanayi işbirliğinin gelişmesi adına yoğun gayret..

​‘Üniversite-Sanayi işbirliği adına ÇOK önemli çalışmalar yapıyoruz’
banner

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Üniversite-sanayi işbirliğinin gelişmesi adına yoğun gayret gösterdiklerini söyledi. 

aksaray Üniversitesi (asÜ) rektörü prof. dr. yusuf Şahin, Üniversite-sanayi işbirliğinin gelişmesi adına yoğun gayret gösterdiklerini söyledi. 23 ve 24″üncü dönem ak parti kırşehir milletvekili ve bilim, sanayi ve teknoloji bakan danışmanı abdullah çalışkan rektör Şahin”i ziyaret etti. asÜ hakkında genel bilgiler veren ve özellikle Üniversite-sanayi işbirliği adına yapılan çalışmaları anlatan rektör Şahin, laboratuar donanımlarından da bahsetti. Şahin, bu hususu önemsediklerini ve türkiye”nin kalkınmasına ellerindeki imkânlar çerçevesinde katkı sunmaya çalıştıklarını vurguladı. bakan danışmanı abdullah çalışkan da rektör Şahin”e yapılan çalışmalar münasebetiyle teşekkür etti ve yakın zamanda yeniden asÜ”yü ziyaret edeceğini belirtti. ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi şeklinde sürdü.(haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası