banner
Gündem

Ünlü yazarlar Aksaray’da hayranları ile buluşacak

KİTAP GÜNLERİ 8 EKİM TARİHİNDE BAŞLAYACAK VE 16 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK Aksaray Belediyesi’nin, kitapseverler için her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘kitap günleri’ 8 Ekim tarihinde başlayacak.  16 Ekim’e kadar..

Ünlü yazarlar Aksaray’da  hayranları ile buluşacak
banner

KİTAP GÜNLERİ 8 EKİM TARİHİNDE BAŞLAYACAK VE 16 EKİM’E KADAR DEVAM EDECEK

Aksaray Belediyesi’nin, kitapseverler için her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘kitap günleri’ 8 Ekim tarihinde başlayacak.  16 Ekim’e kadar devam edecek organizasyonda seçkin yayınevleri ve adından söz ettiren yazarlar kitapseverlerle buluşturulacak. Yazarlar ve okurlar arasında söyleşiler düzenlenecek.

Konferansların, kitap tanıtımlarının, imza günlerinin ve birbirinden renkli etkinliklerin yapılacağı kitap günlerinde çocukları da unutmadıklarını söyleyen Belediye Başkanı Evren Dinçer; “Etkinliğin devam ettiği süre içerisinde Cumartesi ve Pazar günleri çocuk tiyatroları düzenlenecek” diye konuştu.

Kitap günleri gibi kültürel etkinliklerin okuma alışkanlığı ve farkındalığı oluşturmakta önemli olduğunu belirten Dinçer; “Şehrimizde düzenlediğimiz sosyal ve kültürel etkinliklere vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Bu yıl 4.’sünü düzenleyeceğimiz kitap günlerimiz içinde birbirinden eğitici ve eğlenceli programlar hazırladık. Tüm vatandaşlarımızı fuar alanımıza bekliyoruz” dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası