banner
Gündem

Vali Aydoğdu bayramı deprem bölgesinde geçirdi

6 Şubatta meydana gelen depremde Kahramanmaraş Elbistan İlçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ramazan Bayramı vesilesiyle İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesine görevlendirildi. İlçeye gelen Vali Aydoğdu..

Vali Aydoğdu bayramı deprem bölgesinde geçirdi
banner

6 Şubatta meydana gelen depremde Kahramanmaraş Elbistan İlçesine Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Ramazan Bayramı vesilesiyle İçişleri Bakanlığı tarafından Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit İlçesine görevlendirildi. İlçeye gelen Vali Aydoğdu merkez Muhsin Yazıcıoğlu Camiinde Ramazan Bayramı namazına müteakip ilçede geleneksel olarak sürdürülen kabristanlık ziyaretine katıldı ve ardından bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bayramlaştı. Çağlayancerit Kaymakamı Asım Özdemir, İlçe Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, Aksaray Ortaköy İlçe Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Sultanhanı İlçe Belediye Başkanı Fahri Solak’ında katıldığı bayramlaşma töreninin ardından depremzede vatandaşların barındığı çadır kent ve spor salonunu ziyaret eden Vali Aydoğdu vatandaşlarla bir araya geldi. Çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Aydoğdu vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Devletin tüm imkanları ile deprem bölgelerinde hizmetlerini sürdürdüğünü kaydeden Vali Aydoğdu yaraları hep birlikte saracaklarını söyledi.

Konteyner Karakolda hizmet veren İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek güvenlik güçlerinin bayramını tebrik eden Vali Aydoğdu beraberindeki heyet ile İlçe Devlet Hastanesini ziyaret etti. Sağlık çalışanları ve tedavi gören vatandaşların bayramını tebrik eden Vali Aydoğdu daha sonra depremden etkilenen ilçeye bağlı köy-mahalleleri ziyaret etti. Depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarla görüşen Vali Aydoğdu vefat eden vatandaşlara Allah’tan rahmet diledi.  Soğukpınar, Kale ve Akdere dağ köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaşan Vali Aydoğdu şehit Fatih Göngör’ün ailesini ziyaret etti. Şehit Güngör’ün mezarına karanfil bırakarak dua eden Vali Aydoğdu Şehidin babası Salman Göngör’e Kuran-ı Kerim takdim etti. (Haber Bülteni)

 

 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası