banner
Gündem

Vali Aydoğdu, muhtarlarla sinemada buluştu

aksaray”ın çeşitli mahalle ve köylerinde görev yapan muhtarlar vali hamza aydoğdu”nun davetiyle sinemada buluştu vali hamza aydoğdu, kentteki köy ve mahalle muhtarlarıyla farkındalık oluşturmak adına sinemada buluşarak İstiklal marşı”nın şairi..

Vali Aydoğdu, muhtarlarla sinemada buluştu
banner

aksaray”ın çeşitli mahalle ve köylerinde görev yapan muhtarlar vali hamza aydoğdu”nun davetiyle sinemada buluştu

vali hamza aydoğdu, kentteki köy ve mahalle muhtarlarıyla farkındalık oluşturmak adına sinemada buluşarak İstiklal marşı”nın şairi mehmet akif ersoy”un hayatını konu alan “akif” filmini izledi.
mahalle ve köylerinde görev yapan muhtarlar vali hamza aydoğdu”nun davetiyle sinemada buluştu. film bitiminde gazetecilere açıklamalarda bulunan aydoğdu, “toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelmeyi, bazen iş dışında da farklı bakış açısıyla yapılan işlere bakmayı da şiar edindik. muhtarlarımız köylerde, kasabalarda ve mahallelerde çok yoğun çalışıyorlar. bence uç beyleri onlar, ellerinden gelen bütün gaye ve çabayı gösteriyorlar. onlara da bir farkındalık olsun diye ‘akif” filmini muhtar dernekleri başkanları, ziraat odası başkanımız ve tarım il müdürümüzle beraber izledik. bu tip etkinliklerde bir araya gelmek, işin dışında sohbet etmek ve aynı havayı teneffüs etmek bile bir farkındalık oluşturuyor. bence güzel bir etkinlik oldu. muhtar derneklerimize, ziraat odası başkanımıza, tarım il müdürümüze ve bizi kırmayıp filme gelen bütün muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. bu tür etkinliklerimiz devam edece. İlde mesai yaptığınız insanlarla birlikte farklı ortamlarda bir araya gelip farklılıkları aynı pota içerisinde birbirinize benzemeden geliştirebiliyorsanız, dönüştürebiliyorsanız o ilde huzur kaçınılmaz oluyor. bizim burada yapmak istediğimiz bu tip etkinlikleri arttırarak bir ekip ruhu içerisinde aksaray”ın değerlerini yüceltmek ve aksaray” a daha faydalı olmak” diye konuştu.
muhtarlar derneği başkanı fikret dağ, “mehmet akif ersoy”un İstiklal harbinde zorluklar altında İstiklal marşını yazdığına şahit olduk. bu filmi daha öncede izlemiştim. gerçekten çok duygulandık. bütün arkadaşlarımda aynı hissi taşıdılar. bu filmi bize izlettiği için valimize teşekkür ederim” dedi. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası