banner
Esnaf

Vatandaş kışı düşünüyor

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla Aksaray’da odun pazarında hareketlilik başladı. Orman ürünleri yetkilisi İbrahim Yıldız, kereste sektöründe yoğun bir yaz dönemini geride bıraktıklarını söyledi. Doğalgaz fiyatlarındaki artışın vatandaşları düşündürdüğünü söyleyen Yıldız, “Vatandaşlarımız..

Vatandaş kışı düşünüyor
banner

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla Aksaray’da odun pazarında hareketlilik başladı. Orman ürünleri yetkilisi İbrahim Yıldız, kereste sektöründe yoğun bir yaz dönemini geride bıraktıklarını söyledi.

Doğalgaz fiyatlarındaki artışın vatandaşları düşündürdüğünü söyleyen Yıldız, “Vatandaşlarımız alternatif arayış içerisinde” dedi.

Bazı evlerde vatandaşların doğalgaz yerine soba kurmayı düşündüğünü ifade eden Yıldız, bu durumun oduna olan talebi artırdığını belirtti. Yıldız, “Sonbahar döneminde kışlık tonlarca odunumuz varken, şimdi işlediğimiz keresteden çıkan odunlar günlük olarak satılıyor. İşletme olarak kereste ve odun yetiştirmekte zorlanıyoruz. Daha önceki yıllarda böyle bir durum ile karşılaşmamıştık. Şu anda büyük firmalardan da ciddi derecede odun talebi var. Geçtiğimiz yıl bin lira olan odunun tonu şu anda 3 bin lirayı buldu” diye konuştu. Foto-Haber: Ali FURAT  

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası