banner
Esnaf

‘Vatandaşlarımız ve esnaflarımızla iç içeyiz’

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, esnafların talep ve beklentilerini dinlemeye devam ettiklerini söyledi.  oldukça samimi ortamda geçen esnaf ziyaretlerinde gayet iyi dönüş aldıklarını ifade eden altınsoy, “zaman zaman..

‘Vatandaşlarımız ve esnaflarımızla iç içeyiz’
banner

ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, esnafların talep ve beklentilerini dinlemeye devam ettiklerini söyledi.  oldukça samimi ortamda geçen esnaf ziyaretlerinde gayet iyi dönüş aldıklarını ifade eden altınsoy, “zaman zaman esnaflarımızın daveti oluyor. çoğu zamanda çat kapı esnaf arkadaşlarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek bizden beklentilerini dinliyoruz. yerinde, varsa sıkıntıları çözme noktasında yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. ak parti olarak 19 yıldır olduğu gibi bundan sonrada esnaf ve vatandaşın yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan altınsoy, “tüm esnaf kardeşlerimize hayırlı işler bereketli bol kazançlar dilerim. allah ömür, sağlık ve sıhhat verdikçe tüm toplumu kucaklayacak ve her zaman aralarında bulunacağız. cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız recep tayyip erdoğan”ın selam ve muhabbetlerini ileteceğiz. hız kesmeden, durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. çünkü biz göreve geldiğimizde kendimize bu sözü verdik ‘İşimiz vaktimiz den çok”. her fırsatta ilimizdeki tüm esnafımızı ziyaret edeceğiz” diye konuştu. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası