banner
Gündem

Yakalamayı başarana dondurma ücretsiz

dondurmacilar sezona “merhaba” dedİ aksaray”da bahar mevsiminin sona yaklaşması ve yaz aylarının kapıyı aralamasıyla birlikte dondurma sektöründe de hareketlilik başladı.  aksaray”da insanların en uğrak yerlerinden olan kültürpark”ta özel dövme maraş..

Yakalamayı başarana  dondurma ücretsiz
banner

dondurmacilar sezona “merhaba” dedİ
aksaray”da bahar mevsiminin sona yaklaşması ve yaz aylarının kapıyı aralamasıyla birlikte dondurma sektöründe de hareketlilik başladı.  aksaray”da insanların en uğrak yerlerinden olan kültürpark”ta özel dövme maraş dondurmaları satışı yapan dondurma işletmecisi murat kar; ramazan ayı münasebetiyle bu yıl sezonu erken açtıklarını ifade etti.
10 yıldır aksaray”da kültürpark içerisinde dondurma sattıklarını dile getiren kar; "bizim müşterilerimiz standart. yerli müşteriye hitap ediyoruz. orijinal kahramanmaraş dondurması satıyoruz. dondurmayı süt, doğal salep ve şekerden yapıyoruz. Ürünümüzde kesinlikle katkı maddesi bulunmamaktadır ve sağlıklıdır. sezonluk müşterilerimiz var. bunların içinde çocuklar en ön sırada geliyor. her sezon olduğu gibi bu sezondan da umutluyuz." dedi.
ramazan ayı için de ideal bir tatlı türü olarak dondurmanın tercih edildiğini ve büyük küçük herkesin iftar açtıktan sonra serinlemek için dondurmaya talep gösterdiklerini ifade eden murat kar; “oruç tutanlar için, vücudu ve kalbi zinde tutmak önemlidir. dondurma hafif ve iyi bir alternatiftir. İftar ve sahur arasında ara öğün olarak dondurma tüketilebilir.”diye konuştu.
Özel dövme maraş dondurmalarının satışını yapan murat kar, dondurma lezzetinin yanı sıra şovlarıyla da aksaraylılardan büyük ilgi görüyor. vatandaşlar, murat kar”ın hazırladığı dondurmayı yakalamak için büyük çaba harcıyor. dondurmacı kar, yakalamayı başaranlara dondurmayı ücretsiz veriyor. foto-haber: oğuzhan demİray

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası