banner
Gündem

Yalçın Kulak, Rektör Şahin’i ziyaret etti

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, hayırsever iş insanlarının toplumsal katkılarının şehir ve ülke açısından çok değerli olduğunu söyledi. Hayırsever iş insanı Yalçın Kulak, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde..

Yalçın Kulak, Rektör  Şahin’i ziyaret etti
banner

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, hayırsever iş insanlarının toplumsal katkılarının şehir ve ülke açısından çok değerli olduğunu söyledi.

Hayırsever iş insanı Yalçın Kulak, Rektör Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu. Yalçın Kulak’ın İslami İlimler Fakültesi’nin yapımına çok önemli katkılar sağladığını ve bu katkının sadece kampüs için değil Aksaray ve ülke geneli için de çok özel olduğunu dile getiren Rektör Şahin, “Yalçın Kulak’a ve ailesine bir kere daha şükranlarımızı sunuyor, nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaret, Rektör Şahin’in konuklarına kampüste yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aktarmasıyla tamamlandı. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası