banner
Gündem

‘Yapılan bu eser Ortaköy’e yakıştı’

aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, beraberinde meclis Üyeleri mehmet ekici ve yakup uğur ile birlikte ortaköy yunus emre tarım ticaret merkezinde incelemede bulundu.  aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök,..

‘Yapılan bu eser Ortaköy’e yakıştı’
banner

aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, beraberinde meclis Üyeleri mehmet ekici ve yakup uğur ile birlikte ortaköy yunus emre tarım ticaret merkezinde incelemede bulundu. 
aksaray ticaret borsası başkanı hamit Özkök, beraberinde meclis Üyeleri mehmet ekici ve yakup uğur ile birlikte ortaköy yunus emre tarım ticaret merkezinde incelemede bulundu. burada bir açıklama yapan başkan Özkök şu ifadelere yer verdi.  “ortaköy yunus emre tarım ticaret merkezi”nde meclisi üyelerimiz yakup uğur ve mehmet ekici ile birlikte İncelemelerde bulunuyoruz. biz burada ortaköy”ümüz için çok büyük bir projeyi kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. ben buradan bu tesisin ortaköy”e kazandırılmasında kaymakam bey”e, belediye başkanımıza, meclis üyelerimizden İlhan demir, mehmet ekici, yakup uğur beyefendiye, ortaköylü hemşerilerimize ve esas olan üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Önemli olan bu hizmete başlamaktı. bizlerde başladık ve yüzümüzün akıyla bitirdik. görüyoruz ki yapılan bu eser ortaköy”ümüze çok yakıştı. ortaköy her şeyin en iyisine laiktir. burada daha çok projelerimiz olacak. ben bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası