banner
Gündem

Yeni çocuk oyun parkları yoğun ilgi görüyor

aksaray belediyesi tarafından fatih mahallesi ve paşacık mahallesinde hayata geçirilen yeni oyun parkları çocuklar ve ebeveynler tarafından yoğun ilgi görüyor. mevcut parkların içeriğinden farklı olarak birçok oyun grubunun ve spor..

Yeni çocuk oyun parkları yoğun ilgi görüyor
banner

aksaray belediyesi tarafından fatih mahallesi ve paşacık mahallesinde hayata geçirilen yeni oyun parkları çocuklar ve ebeveynler tarafından yoğun ilgi görüyor. mevcut parkların içeriğinden farklı olarak birçok oyun grubunun ve spor aletlerinin olduğu yeni parklar sevilerek kullanılıyor.
fatih mahallesinde bulunan eski parkta aksaray belediyesi ekiplerinin başlattığı çalışma ile park baştan aşağı yenilendi. toplamda 18 bin metrekarelik alanın modernize edildiği parkta gençlerin ve yetişkinlerin sportif etkinlikler yapılabilmesi için basketbol sahası, futbol sahası, egzersiz alanı ve bin yüz metre yürüyüş alanı bulunuyor. her yaş grubundan vatandaşa hitap edebilecek şekilde dizayn edilen parkta çocuklar için oyun alanı olarak kullanılıyor. vatandaşların aileleri ile birlikte dinlenebilmeleri için ise 14 adet kamelya ve 95 metrekare genişliğinde büfe yer alıyor.
paşacık mahallesinde yeni yapılan park ise çocukların ve gençlerin uğrak noktası oluyor. belediye başkanı dr. evren dinçer”in mahalle sakinlerinin talebini geri çevirmemek adına hayata geçirdiği paşacık parkı zengin içeriği ile dikkat çekiyor.
paşacık mahallesinde bulunan 6 bin 219 metrekarelik alanda hayata geçirilen parkta aksaray”da daha önce olmayan survivor parkuru, elma kurdu oyun seti, zıp zıp trambolin gibi geliştirici alanlar bulunuyor. ayrıca 500 metre uzunluğundaki yürüyüş yolları boyunca dikilecek olan çınar ağaçları ile vatandaşların serin ve ferah bir ortamda yürüyüş yapmaları sağlanacak. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası