banner
13

Yeni doğan kuzuları biberonla besliyor

besİcİler yenİ doĞan kuzulara hastalanmasinlar dİye gÖzÜ gİbİ bakiyor aksaray”da çetin geçen kış mevsiminde yeni doğan kuzular için mücadele veren besiciler, yavruları biberon ile besleyerek soba başında bakımlarını yapıyor. hamidiye..

Yeni doğan kuzuları  biberonla besliyor
banner

besİcİler yenİ doĞan kuzulara hastalanmasinlar dİye gÖzÜ gİbİ bakiyor

aksaray”da çetin geçen kış mevsiminde yeni doğan kuzular için mücadele veren besiciler, yavruları biberon ile besleyerek soba başında bakımlarını yapıyor.

hamidiye alaca mahallesi”nde besicilik ile uğraşan selim coşkun, erken doğumla dünyaya gelen kuzuları, hayatta kalabilmeleri için evine aldı. coşkun, kuzuları soba başında biberonla çocuk gibi besleyerek hayatta kalmalarını sağladı.

kuzularin yanindan ayrilmiyor

doğum yapan koyunların kuzularını ahırdan çıkaran ve evinin içindeki soba kenarına getiren coşkun, kuzuların hasta olmaması için yanlarından ayrılmıyor.

havanın çok soğuk olduğunu ve sıcaklıkların eksilere düştüğünü ifade eden coşkun, “kuzular yeni doğduğu için üşüyor. bende sobanın yanına getiriyor, burada hasta olmamaları için ağılda koyunlardan sağdığım süt ile biberonla besliyorum. arada annelerinin yanına götürüyorum. 4-5 gün evin içinde baktıktan sonra tekrar annelerinin yanına bırakacağım. Şükür doğan kuzularımdan hiç ölen olmadı. kuzularımı çok seviyorum. onlara çocuklarım gibi bakıyorum” dedi.  foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası