banner
Gündem

Yeni mezarlık alanında çalışmalar sürüyor

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Gençosman Mevkisinde yapımı devam eden Yeni Mezarlık alanında incelemelerde bulundu.Başkan Dinçer, Yeni Mezarlık alanında çalışmaların hızla ilerlediğini kaydetti. Aksaray Belediyesine ait mevcutta bulunan Ervah ve..

Yeni mezarlık alanında çalışmalar sürüyor
banner

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Gençosman Mevkisinde yapımı devam eden Yeni Mezarlık alanında incelemelerde bulundu.Başkan Dinçer, Yeni Mezarlık alanında çalışmaların hızla ilerlediğini kaydetti. Aksaray Belediyesine ait mevcutta bulunan Ervah ve Bedir Muhtar mezarlıklarının kapasitesinin üst sınırlara yaklaşması nedeniyle Aksaray Belediyesi yeni mezarlık alanı için çalışma başlatmıştı.

Başkan Dinçer yaptığı açıklamada, “Her gün büyüyen ve göç alan şehrimizde ihtiyaçlarda artarak devam ediyor. Bizlerde bu büyümenin planlı bir şekilde gerçekleştirilmesi adına çalışmalar yapıyoruz.  Bu çalışmalarımızdan biri olan Yeni Mezarlık alanı projesinde çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. İnşallah yeni mezarlık projemiz tamamlandığında şehrin çok uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak nitelikte hayata geçiyor” dedi.

340 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen yeni mezarlık alanının ihata duvarının yüzde 65’i tamamlandı. İleri ki yıllarda doğabilecek yeni ihtiyaçlara cevap verilebilmesi adına plana uygun olarak yol açma çalışmaları da yapıldı. Defin yerlerinin de yüzde 40’ı hazır hale getirildi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası