banner
13

Yeni sistem yerli üretim su arıtıcılarına yoğun talep

dünyada su tasarrufu ve sağlıklı içme suyu noktasında önemli bir yer tutan artıcılara talep her geçen gün artıyor. Özellikle yerli üretim su artıcıları yoğun talep görüyor. eski tip arıtıcıların son..

Yeni sistem yerli üretim su arıtıcılarına yoğun talep
banner

dünyada su tasarrufu ve sağlıklı içme suyu noktasında önemli bir yer tutan artıcılara talep her geçen gün artıyor. Özellikle yerli üretim su artıcıları yoğun talep görüyor.
eski tip arıtıcıların son sistem yerli arıtıcılarla değiştirildiğini ifade eden necmi kapan, “son yıllarda vatandaşlar eski tip su arıtmalarını söktürüp yeni tip arıtma taktırıyor. yeni sistem artıcılarda tercih de yerli üretimlerden yana oluyor. eski sisteme göre yeni sistem daha hesaplı ve daha kullanışlı” dedi.  
arıtma cihazlarının kullanımına da dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen kapan; “arıtma cihazlarının doğru seçilmesi kadar doğru kullanılması da kritik öneme sahip. servis ve satış sonrası hizmete dikkat etmeliyiz. filtre değişimi başta olmak üzere tüm servis ve satış sonrası hizmetlerin iyi incelenmesi gerekiyor.  cihazların çok sık kullanılmaması durumunda filtrelerinin kesinlikle değiştirilmesi gerekiyor” diye konuştu. foto-haber :ali furat

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası