banner
Gündem

​Yeterlilik belgesi için teşvik süresi uzatıldı

artık profesyonel iş ve ustalık için devlet tarafından zorunlu hale getirilen mesleki yeterlilik belgesi için sağlanan teşvik uzatıldı.  artık profesyonel iş ve ustalık için devlet tarafından zorunlu hale getirilen mesleki..

​Yeterlilik belgesi için teşvik süresi uzatıldı
banner

artık profesyonel iş ve ustalık için devlet tarafından zorunlu hale getirilen mesleki yeterlilik belgesi için sağlanan teşvik uzatıldı. 
artık profesyonel iş ve ustalık için devlet tarafından zorunlu hale getirilen mesleki yeterlilik belgesi için sağlanan teşvik uzatıldı. konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan müteahhitler birliği başkanı cüneyt göktaş: “çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı 6645 sayılı kanun, 5544 sayılı mesleki yeterlilik kurumunca, çok tehlikeli sınıfında yer alan İnşaat sektörü ve inşaat sektörüne bağlı 18 meslek dalını kapsayan, mesleki yeterlilik belgesindeki devlet teşviki bakanlığımızca uzatılmıştır. aksaray müteahhitler birliği başkanı olarak, bu belgenin kanun kapsamında zorunlu olduğunu ve ustalarımızın alması gerektiğini tekrardan belirtmek isterim. sınavlarımız ve sınav kayıtlarımız, seri bir şekilde akmÜb hizmet binamıza açtığımız. mesleki yeterlilik kayıt bürosunda devam etmektedir. bütün ustalarımızın kış mevsimini göz önüne alarak, biran önce kayıtlarını yaptırarak bu belgeyi almalarını tavsiye ederim.”dedi.  (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası