banner
Gündem

Yılın ilk mağazasını Aksaray’da açtılar

adese zİncİrİne bİr halka daha adese alışveriş merkezi aksaray”daki ikinci şubesini tokİ bölgesinde hizmete açtı. 2018 yılına mağaza yenilemeleriyle hızlı bir başlangıç yapan İttifak holding”in ulusal perakende markası adese, yeni..

Yılın ilk mağazasını  Aksaray’da açtılar
banner

adese zİncİrİne bİr halka daha
adese alışveriş merkezi aksaray”daki ikinci şubesini tokİ bölgesinde hizmete açtı.
2018 yılına mağaza yenilemeleriyle hızlı bir başlangıç yapan İttifak holding”in ulusal perakende markası adese, yeni mağaza açılışlarının da startını vererek aksaray tokİ mağazasını müşterilerinin hizmetine açtı. açılışa 25. dönem aksaray milletvekili nevzat palta, belediye başkan vekili süleyman canbulut, İttifak holding yönetim kurulu başkanvekili ve cİo”su tahir atila, İş-kur aksaray İl müdürü mahmut akkuş, kültürpark İşletme müdürü mustafa kasım, adese genel müdürü ahmet Özkürkçü ve çok sayıda davetli katıldı.
aksaray”dakİ yatirimlarimizi sÜrdÜreceĞİz
adese olarak çalışmalarında müşteri odaklılığı esas aldıklarını belirten adese genel müdürü ahmet Özkünkçüler; “müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilmek, onlara daha keyifli bir alışveriş deneyimi sunabilmek için bir yandan mağazamızı yeniliyor bir yandan da yeni mağaza açılışları gerçekleştiriyoruz. kısa bir süre önce konya”da 2, ankara”da 1 mağazamızı yeniledik. bugün de aksaray tokİ mağazamızın açılışını yaptık. bu güzide ilimize yeni bir istihdam kapısı açmış olduk. aksaray”daki yatırımlarımız bu mağazamızla sınırlı kalmayacak. yakın bir süre içerisinde paşacık mağazamızı da aksaray”daki müşterilerimizin hizmetine sunacağız.”dedi.
1750 metrekare ticari alanla aksaraylılara hizmet veren yeni adese alışveriş merkezi  6 kasa, çok sayıda personeli ve açılışa özel indirimleri ile siz aksaraylıları bekliyor.
 
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası