banner
Gündem

Yılın son iyilik tırı

aksaray İhh İnsani yardım derneği suriye”ye bir tır un daha gönderdi. tır uğurlama merasiminde konuşan dernek başkanı Şenol korkmaz gönderilen yardım tırlarının büyük zahmetlerle tedarik edildiğini vurguladı. korkmaz, her aya..

Yılın son iyilik tırı
banner

aksaray İhh İnsani yardım derneği suriye”ye bir tır un daha gönderdi. tır uğurlama merasiminde konuşan dernek başkanı Şenol korkmaz gönderilen yardım tırlarının büyük zahmetlerle tedarik edildiğini vurguladı. korkmaz, her aya bir tır sığdırmanın mutluluğu ile 2019 yılını kapatmak üzere olduklarını belirtti.
sÖzde gÜvenlİ bÖlge
uluslararası camianın güvenli bölge olarak kabul ettiği; halep, Şam, türkmen dağı, doğu guta gibi yerlerden gelip çadır kentlerde yıllarca hayata tutunmaya çalışan insanların sığındığı İdlib”te her gün bombalamalar altında zulüm yaşandığını ifade eden aksaray İhh başkanı korkmaz, iç karışıklık son bulana kadar aksaray halkı olarak yardıma devam edeceklerini söyledi.
İdlİb, İnsanlik İmtİhani
çağın en büyük insanlık dramının yaşandığını dile getiren İhh başkanı korkmaz, aksaray”da her geçen gün insani ve vicdani sorumluluk bilincinin artmasından duydukları memnuniyeti ifade etti.
sirada kÖmÜr var
kışın zor şartlarında çadır kentlerde yaşayan mağdur insanlara 2020 yılının ilk yardımı olarak kömür göndermeyi planladıklarını belirten korkmaz, hayırseverleri iyiliğe davet etti. yapılan duanın ardından yardım tırı yola çıktı. (haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası