banner
Spor

YOMRA’YI “ YILDIRIM” ÇARPTI

spor toto 3″üncü lig 1″inci grupta mücadele eden aksaray belediyespor”un tecrübeli aksaray”lı oyuncusu furkan yıldırım ligde 13″üncü hafta oynanan yomra maçı ile haftalar sonra ilk 11 ile tanıştı. ligde en..

YOMRA’YI “ YILDIRIM” ÇARPTI
banner

spor toto 3″üncü lig 1″inci grupta mücadele eden aksaray belediyespor”un tecrübeli aksaray”lı oyuncusu furkan yıldırım ligde 13″üncü hafta oynanan yomra maçı ile haftalar sonra ilk 11 ile tanıştı. ligde en son erzin maçında görev alan tecrübeli sol bek 5 hafta aradan sonra yomra maçı ile formasına kavuştu. yomra maçında teknik heyet tarafından orta sahada görev verilen 28 yaşındaki aksaray”lı oyuncu ortaya koyduğu futbol ve takımı adına kazanılan 2 golün hazırlayıcısı olarak alınan galibiyette önemli rol üstlendi. orta sahada mücadeleci futbolu ve rakipleri ile kıran kırana verdiği mücadelede taraftarlardan da tam not aldı. takımının attığı 2. golde adeta pozisyonu kendisi yaratan usta oyuncu 3. golde nefis bir ters topla taha”yı buluşturdu. yomra maçının kahramanlarından olan aksaray”lı oyuncu taraflı tarafsız her kesimden oynadığı futbol ile alkışı hak etti. siyah beyazlılarda geçen yıl devre arasında takıma katılan e şampiyonlukta önemli rol üstlenen tecrübeli futbolcu furkan yıldırım bu sezon ise 6 maçta sahaya çıktı. görev aldığı 6 karşılaşmada 4″üne ilk 11″de maça başlarken 2 maça ise sonradan dahil oldu. siyah beyazlı forma ile yeşil zeminde 386 dakika süre alan furkan yıldırım 1 kez sarı kart görürken 2 gole de direk katkı sağladı.

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası