banner
Gündem

Yurt öğrencileri sıra gecesinde eğlendi

kyk ÖĞrencİlerİnden sira gecesİ ve çİĞ kÖfte partİsİ yüksek Öğrenim kredi ve yurtlar kurumuna (kyk) bağlı aksaray erkek Öğrenci yurdunda kalan gençler ‘sıra gecesi” ve çiğ köfte partisinde bir araya..

Yurt öğrencileri sıra  gecesinde eğlendi
banner

kyk ÖĞrencİlerİnden sira gecesİ ve çİĞ kÖfte partİsİ
yüksek Öğrenim kredi ve yurtlar kurumuna (kyk) bağlı aksaray erkek Öğrenci yurdunda kalan gençler ‘sıra gecesi” ve çiğ köfte partisinde bir araya geldi.
etkinliğe yurt öğrencilerinin yanı sıra aksaray erkek Öğrenci yurdu müdürü harun koç, aksaray iş dünyasının sevilen isimlerinden Ömer gümüşay, mehmet derin, sefa altınkaya, kosgeb müdürü hakan koçak katıldı.
amaçlarının hem öğrencilerin hoş bir gün geçirmeleri hem de şehrin ileri gelenleri ile tanışma imkanı sağlanması adına bu tür programları önemsediklerini ifade eden yurt müdürü harun koç; “bizler belirli plan dahilinde öğrencilerimizin bu tür faaliyetlere katılımını sağlayarak serbest zamanlarını faydalı bir şekilde değerlendirmeleri amacıyla programlar yapıyoruz.  Ülkemizin dört bir yanından doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine birçok kardeşimiz yurdumuzda barınmaktadır. bu tür etkinlikleri düzenlememizdeki başlıca amacımız  birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhumuzu bir kat daha arttırmaktır. Öğrencilerin birbirleriyle tanışma ve kaynaşmalarını sağlamaktır. aynı zamanda programımıza aksaray”ın tanınmış iş adamlarını, bürokratlarını ve siyasilerini davet ederek öğrencilerimizle tanıştırıyoruz. Öğrencilerimizin ufkunu açma noktasında da bunu önemsiyoruz.” dedi.
yurt öğrencilerinden saz ve gitar çalanlar müzik aletleri ile geceye renk katarken, sesi güzel olan öğrenciler de türküler seslendirdi. 
daha sonra hazırlanan çiğ köfteleri yiyen yurtkur öğrencileri sohbet edip, aksaray”ın gündeminde olan konularla ilgili görüş alışverişinde bulundular. foto-haber: oğuzhan demİray

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası