banner
Gündem

Zabıta teşkilatından kameralı denetim

aksaray belediyesi zabıta teşkilatı, hizmet kalitesini ve saha faaliyetlerindeki etkinliği artırmak amacıyla yaka kameralı denetim uygulamasını hayata geçirdi. aksaray belediyesi zabıta ekipleri denetimlerde bundan sonra sesli ve görüntülü kayıt yapabilen..

Zabıta teşkilatından kameralı denetim
banner

aksaray belediyesi zabıta teşkilatı, hizmet kalitesini ve saha faaliyetlerindeki etkinliği artırmak amacıyla yaka kameralı denetim uygulamasını hayata geçirdi.
aksaray belediyesi zabıta ekipleri denetimlerde bundan sonra sesli ve görüntülü kayıt yapabilen ve uzun süre çalışmaya uygun, yüksek çözünürlüklü yaka kameraları kullanacak. uygulama kapsamında yaka kamerası uygulaması ile zabıtaya olan güvenin daha da artırılması, zabıtanın saha faaliyetlerindeki etkinliğinin ve hizmet kalitesinin artırılması amaçlanıyor. aksaray belediyesi zabıta ekipleri, halkın huzur ve güven içinde yaşaması amacıyla teknolojik imkânları da kullanarak benzer uygulamaları hayata geçirmeye devam edecek. (haber bülteni)aksaray belediyesi zabıta teşkilatı, hizmet kalitesini ve saha faaliyetlerindeki etkinliği artırmak amacıyla yaka kameralı denetim uygulamasını hayata geçirdi.
aksaray belediyesi zabıta ekipleri denetimlerde bundan sonra sesli ve görüntülü kayıt yapabilen ve uzun süre çalışmaya uygun, yüksek çözünürlüklü yaka kameraları kullanacak. uygulama kapsamında yaka kamerası uygulaması ile zabıtaya olan güvenin daha da artırılması, zabıtanın saha faaliyetlerindeki etkinliğinin ve hizmet kalitesinin artırılması amaçlanıyor. aksaray belediyesi zabıta ekipleri, halkın huzur ve güven içinde yaşaması amacıyla teknolojik imkânları da kullanarak benzer uygulamaları hayata geçirmeye devam edecek. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası