banner
Esnaf

Zamanın değerini bilen saat takıyor

ustasi yaninda saat tamİrcİlİĞİ İŞİne baŞlayan doĞan gÖk, bozuk saatlere hayat verİyor aksaray”da yaşayan saat tamircisi doğan gök,33 yıldır zamanı ayarlıyor. babasından devraldığı bu dükkânda yıllardır saat tamiri işini sürdüren..

Zamanın değerini bilen saat takıyor
banner

ustasi yaninda saat tamİrcİlİĞİ İŞİne baŞlayan doĞan gÖk, bozuk saatlere hayat verİyor aksaray”da yaşayan saat tamircisi doğan gök,33 yıldır zamanı ayarlıyor.
babasından devraldığı bu dükkânda yıllardır saat tamiri işini sürdüren saat tamircisi gök, ilk günkü şevk ve heyecanla işini yapıyor. babasından miras kalan mesleğe başlama serüvenini anlatan gök, “1988 yılında bir ustanın yanında küçük bir dükkânda bu işe başladım. ustam bana bu işin inceliklerini öğretti.  babam 56 yıl bu işi yaptı ve bu mesleği bana babamdan miras kaldı” dedi.
‘zaman çok deĞerlİ”
zamana direnen mesleğinin hiçbir zaman son bulmayacağı kanaatini taşıyan gök, “burada saat tamiri yapıyoruz aynı zamanda saat satışımız da var. İşlerimiz iyi gidiyor. saat çeşidimiz çok fazla. akıllı telefonlar olsa bile vatandaşlar aksesuar amaçlıda saat takıyor. saat hem bir ihtiyaç hem de bir takı olarak kullanılıyor. zaman çok değerli. bunun değerini bilen insanlar da saat takıyor” diye konuştu. foto-haber: Şeyda coŞar

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası