banner
Asayiş

Zehir tacirlerine geçit yok!

aksaray İl jandarma komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi konusunda düzenlediği operasyonda 2 kişi yakalanarak adliyeye teslim edildi. ortaköy İlçesi balcı mahallesinde yol kenarına park edilmiş iki..

Zehir tacirlerine geçit yok!
banner

aksaray İl jandarma komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi konusunda düzenlediği operasyonda 2 kişi yakalanarak adliyeye teslim edildi.
ortaköy İlçesi balcı mahallesinde yol kenarına park edilmiş iki araç içerisinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edildi. düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan aramada 15 gram bonzai maddesi ele geçirildi. yakalanan şüpheliler adliyeye tespit edildi. jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamalarda, “gençlerimizi zehir tacirlerinden korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edecektir” denildi. (haber bülteni)aksaray İl jandarma komutanlığı, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticaretinin önlenmesi konusunda düzenlediği operasyonda 2 kişi yakalanarak adliyeye teslim edildi.
ortaköy İlçesi balcı mahallesinde yol kenarına park edilmiş iki araç içerisinde uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edildi. düzenlenen operasyonda 2 kişi yakalandı. Şüphelilerin üzerlerinde, araçlarında ve evlerinde yapılan aramada 15 gram bonzai maddesi ele geçirildi. yakalanan şüpheliler adliyeye tespit edildi. jandarma ekipleri tarafından yapılan açıklamalarda, “gençlerimizi zehir tacirlerinden korumak amacı ile titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edecektir” denildi. (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası