banner
Gündem

ZİRAAT ODASI ÜYELERİNE YÜZDE 20 İNDİRİM OLANAĞI

maya hastanesi ile ziraat  odası arasında protokol  aksaray ziraat odası ve Özel maya kadın doğum hastanesi arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol sayesinde ziraat odası üyeleri yüzde20 indirimden faydalanabilecek. Özel maya..

ZİRAAT ODASI ÜYELERİNE YÜZDE 20 İNDİRİM OLANAĞI
banner

maya hastanesi ile ziraat 
odası arasında protokol 
aksaray ziraat odası ve Özel maya kadın doğum hastanesi arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol sayesinde ziraat odası üyeleri yüzde20 indirimden faydalanabilecek.
Özel maya kadın doğum hastanesi arasında imzalanan protokol kapsamında, aksaray ziraat odası Üyeleri ve çalışanları, birinci derece yakınları ayakta ve yatarak tüm tetkik, tahlil ve ayakta tedavileri yüzde15, yatarak tedavilerde yüzde20 indirim uygulanacağı belirtildi.
Özel maya kadın doğum hastanesi başhekimi op. dr. rıfkı karabatak ve ziraat odası başkanı emin koçak”ın katılımları ile imzalanan protokol sonrası bir açıklama yapan ziraat odası başkanı emin koçak “İlk günkü aşk ile üyelerimize hizmet etmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. bu günde imzaladığımız protokol bunun bir göstergesidir. her şeyin başı sağlık düsturu ile ziraat odamıza kayıtlı olan kadın üyelerimiz ve erkek üyelerimizin eşleri Özel maya kadın doğum hastanesindeki işlemlerinden yüzde20 oranında indirimden faydalanabilecekler” dedi. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası