banner
Gündem

‘Zorlu sınav sürecinde yalnız değilsiniz’

BAŞKAN DİNÇER GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından açılan AYT, TYT ve KPSS kurslarında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Aksaray Belediyesine bağlı bir..

‘Zorlu sınav sürecinde yalnız değilsiniz’
banner

BAŞKAN DİNÇER GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi tarafından açılan AYT, TYT ve KPSS kurslarında eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

Aksaray Belediyesine bağlı bir sosyal tesiste kahvaltı programında öğrencilerle buluşan Başkan Dinçer, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Aksaray’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Dinçer, zorlu sınav sürecinde öğrencilerin yanında olduklarını söyledi.

Gençlerin yoğun katılım sağladığı programda konuşan Dinçer şu ifadeleri kullandı:  “Değerli gençler zorlu bir sınav süreci içerisindesiniz. Hepinizin ayrı ayrı hayalleri var bu hayallere kavuşmak için yoğun bir efor sarf ediyorsunuz. Bizler de bu süreçte sizin yanınızda olmak sizlere destek olmak için çalışıyoruz. Eğitimde fırsat eşitliği sunmak amacıyla açtığımız kurslar ile AYT, TYT ve KPSS’ye girecek öğrencilerimiz için ücretsiz kurslar düzenliyoruz.

AYT ve TYT kursları kapsamında toplam 122 öğrencimize eğitim verdik. Verdiğimiz bu kurslardan 102 AYT öğrencimiz ve 20 TYT öğrencimiz faydalandı. Bu öğrencilerimizden 67 öğrencimiz eşit ağırlık, 35 öğrencimiz sayısal ve 20 öğrencimiz sözel bölümlerde hazırlanarak sınava girdi. Düzenlediğimiz kurslarda şu ana kadar 2 bin 500 saat üzerinde ders verildi. 14 adet deneme yapıldı.

KPSS sınavına girecek memur adaylarımız için açtığımız kursa ise şu ana kadar 18 başvuru yapıldı. Bu alanda kayıtlar devam etmektedir. Kurslara şubat ayının ikinci haftasında başlamasını planlıyoruz.”

Öğrenciler sınav sürecinde kendilerine destek verdiği için Başkan Dinçer’e teşekkür etti. Programın sonunda öğrenciler Dinçer ile fotoğraf çektirdi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası