banner
Gündem

14 öğrencinin araştırma projesi desteğe hak kazandı

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) farklı okullarında eğitim-öğretim gören 14 öğrencinin hazırladığı projeyi destekleme kararı aldı. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A-Üniversite..

14 öğrencinin araştırma  projesi desteğe hak kazandı
banner

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Aksaray Üniversitesi’nin (ASÜ) farklı okullarında eğitim-öğretim gören 14 öğrencinin hazırladığı projeyi destekleme kararı aldı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” değerlendirme süreci tamamlandı. 2022 yılının 2’nci dönemi için TÜBİTAK, biri ön lisans 13’ü lisans toplam 14 ASÜ öğrencisine destek kararı aldı. Altı öğrenci ile en fazla destek alan okul Mühendislik Fakültesi oldu. Eğitim Fakültesi dört, Veteriner Fakültesi iki, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Güzelyurt Meslek Yüksekokulu’ndan da birer öğrenci desteklendi. TÜBİTAK’ın ilgili programıyla lisans ve ön lisans düzeyindeki öğrenciler, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik ediliyor.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, projeleri desteklenen öğrencileri ve danışmanlarını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası