banner
Siyaset

2022 Türkiye’nin dünyaya damga vuracağı dönem olacak

ak parti aksaray İl teşkilatı, geçtiğimiz hafta cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açıklanan yeni ekonomi modelini vatandaşa anlatmaya devam ediyor.  İl ve ilçelerde ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları..

2022 Türkiye’nin dünyaya damga vuracağı dönem olacak
banner

ak parti aksaray İl teşkilatı, geçtiğimiz hafta cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açıklanan yeni ekonomi modelini vatandaşa anlatmaya devam ediyor. 
İl ve ilçelerde ana kademe, gençlik kolları ve kadın kolları mensupları ile sahaya inen ak parti, hanelerin kapısını çalıyor, esnafları ziyaret ediyor ve millete ekonomideki son gelişmeleri içeren broşürleri vererek ekonominin durumunu anlatıyor.
türkiye”nin uzun soluklu bir ekonomi modeline geçtiğini ifade eden ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “türkiye”de, 20 aralık tarihi bir milattır. 19 yıldır nice devrimlere imza atan türkiye ekonomisi, bu dönemde şahlanışa geçecektir ve dünyaya damga vuracağı dönem olacaktır” dedi.
türkiye”nin üretim potansiyelinin tüm dünyaya örnek olacağı bir döneme girdiklerine işaret eden başkan altınsoy, “İnşallah bundan sonra ülke olarak, millet olarak üretim, yatırım, istihdam ve kalkınma diyoruz. daha fazla yerli ürün ve daha fazla ihracat; daha az cari açık ve daha az ithalat diyoruz. esnafımızı, girişimcilerimizi ve yatırımcımızı faizden koruyacağız. vatandaşımızı yüksek kura, enflasyona ezdirmeyeceğiz. çeşitli manipülasyonlarla dolar kurunu akıldışı yükseltenlere en güzel cevabı verdik. İnşallah her geçen gün yansımalarını etiket fiyatlarında da göreceğiz” şeklinde konuştu.
muhalefetin yalan ifadelerle kurdukları algı zihniyetinin çöktüğünü dile getiren altınsoy şöyle konuştu: “tüm bu gelişmeleri asılsız cümleler, yalan ve çarpıtma ifadeler kullanarak bir algı zihniyeti kurmaya çalışan muhalefetin yalanlarını, sokağa inerek çökerttik. halkın karşısına çıkmaya korkanlar sadece sosyal medya üzerinden bu milletin aklını karıştıramazlar. biz milletimizin içinde olmaya, milletimizle gönül bağımızı, muhabbetimizi güçlü tutmaya, aynı zamanda sosyal medyada da gerçekleri vatandaşımıza anlatmaya devam edeceğiz. cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan liderliğinde kabine üyelerimizin, bakanlıklarımızın ve partimizin ortaya koyduğu güçlü iradeyi aksaray”ın her sokağına nakış nakış işleyeceğiz. gayretli çalışmalarından dolayı milletvekillerimize, il yönetim kurulu üyelerime, belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarıma ve yönetimlerine, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle ve köy başkanlarıma, sandık başkanlarıma ve tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, gayretli çalışmalarının devamını diliyorum.” (haber bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası