banner
Siyaset

2023 seçimleri için il istişare toplantısı yapıldı

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Aksaray İl İstişare Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi.  Yavuz ve beraberindeki heyet toplantı öncesi Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret..

2023 seçimleri için il istişare toplantısı yapıldı
banner

AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Aksaray İl İstişare Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla gerçekleştirildi.  Yavuz ve beraberindeki heyet toplantı öncesi Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ziyaret etti. Ardından parti binasında İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve yönetimi ile bir araya gelen Yavuz, daha sonra İl İstişare Toplantısı için Kültür Merkezine geçti.

‘TEŞKİLATIMIZA BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR’

Yavuz; burada yaptığı konuşmada 2023 seçimlerine dair önemli hususlara değindi ve bu süreçte teşkilât mensuplarına büyük görev düştüğünü vurguladı.

Yavuz, “Sandık milli iradenin yıkılmaz kalesidir diyen Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıktığımız bu kutlu davada elimizden geleni yapacağız. 2023 seçimleri atmosferine girerken, siz teşkilat mensuplarımıza çok büyük görevler düşüyor. Bunun bilincinde olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

‘DİNÇER’DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU’

Konuşmasında birlik ve beraberliğe dikkat çeken Belediye Başkanı Dinçer; “Görevi devraldığımız günden itibaren teşkilatlarımızla birlik, beraberlik içerisinde şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte de yine teşkilatımızın kıymetli üyeleriyle şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah özverili çalışmalarımız neticesinde 2023 seçimlerinde en yüksek oyu alan şehirlerden olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

‘VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Türkiye’de, 20 yılda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde tarihi adımlar atıldığını anımsatan İl Başkanı Altınsoy ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “İlkleri başardık, her biri başlı başına bir devrim olan, düşünülmesi birçok siyasetçi için hayal olan projeleri gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ülkemiz 20 seneden bu yana her zorluğu nasıl atlattıysa, Allah’ın izniyle aynı ve kararlı şekilde yoluna devam edecektir. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Kapı kapı dolaşıp hemşehrilerimizin gönüllerine girmeye, gönüllerini almaya gayret edeceğiz. Sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. 2023 hedefiyle, Dünya liderimizi tekrar Cumhurbaşkanı yapmak ve AK Partimizi iktidara taşımak için, dava arkadaşlarımızla, gönül yoldaşlarımızla birlikte var gücümüzle çalışacağız.”

Toplantıya İç Anadolu Bölgesi’nden Sorumlu Seçim İşleri Başkan yardımcısı Nureddin Çelik, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Havva Sibel Söylemez’de katılım sağladı. (Basın Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası