banner
Gündem

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

aksaray”da,  23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. 15 temmuz milli İrade meydanı”nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal marşı”nın okunmasıyla başladı.  aksaray”da,  23 nisan ulusal egemenlik..

23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı kutlandı
banner

aksaray”da,  23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. 15 temmuz milli İrade meydanı”nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal marşı”nın okunmasıyla başladı.  aksaray”da,  23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı, düzenlenen törenle kutlandı. 15 temmuz milli İrade meydanı”nda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal marşı”nın okunmasıyla başladı.  İl milli eğitim müdürü hacı Ömer kartal, törende yaptığı konuşmada, cumhuriyetin kurucusu gazi mustafa kemal”in önderliğinde tutuşturulan bağımsızlık meşalesinin, 23 nisan 1920 cuma günü ankara”da anadolu”nun dört bir yanını aydınlatan bir güneş haline geldiğini söyledi.
23 nisan”ın mustafa kemal atatürk”ün geleceğin teminatı olan çocuklara olan güvenini temsil ettiğini ifade eden kartal, "araştıran, sorgulayan, yenilikçi, bilim ve teknolojiyi takip eden geleceğin teminatı çocuklarımıza çok güveniyoruz. biliniz ki donanım sizi, ailenizi, milletimizi ve ülkemizi yükseltecektir. milletçe sevinç ve gururla kutladığımız bugünde başta gazi mustafa kemal atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetçe anıyorum. tüm dünya çocuklarının günün tebrik ediyorum." diye konuştu.
törende öğrenciler tarafından şiirler okudu, halk oyunları gösterisi yapıldı.
törene vali aykut pekmez, belediye başkanı haluk Şahin yazgı, İl emniyet müdürü ali karabağ, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası