banner
Gündem

​‘24 Haziran seçimi geleceğimizi belirler’

  belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti kadın kolları teşkilatının büyük bölcek mahallesinde düzenlediği mahalle toplantısına katıldı.   belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti kadın kolları teşkilatının büyük..

​‘24 Haziran seçimi geleceğimizi belirler’
banner

 
belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti kadın kolları teşkilatının büyük bölcek mahallesinde düzenlediği mahalle toplantısına katıldı.
 
belediye başkanı haluk Şahin yazgı, ak parti kadın kolları teşkilatının büyük bölcek mahallesinde düzenlediği mahalle toplantısına katıldı. başkan yazgı, kadın kolları teşkilatının her seçimde üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiğini söyleyip “kadın kollarımız teşkilatımızın en önemli gücü. çünkü her zaman ve günün her saati sahadalar.  hanım kardeşlerimizi yürekten kutluyorum” dedi.
ak parti kadın kolları başkanı ferhan polat ve yönetiminin büyük bölcek mahallesinde düzenlediği mahalle toplantısına katılan belediye başkanı haluk Şahin yazgı, mahalledeki hanımlara seslendi. 24 haziran seçimleri öncesinde hanımlardan destek isteyen başkan yazgı, “bu seçim bugüne kadar yapılan seçimlerden en önemlisi. çünkü ülkemizin, şehrimizin ve çocuklarımızın geleceğini ilgilendiriyor. o yüzden bu hafta sonu gerçekleşecek olan seçimlere destek ve duanızı bekliyorum” dedi.
başkan yazgı, büyük bölcek mahallesine yapılan hizmetleri anlatırken aksaray belediyesinin hanımlara yönelik başlatılan hizmetleri örnek göstererek anlattı. 
ak parti kadın kolları başkanı ferhan polat, düzenledikleri toplantıya katıldığı için belediye başkanına teşekkür etti. kadın kolları olarak yeni bir slogan bulduklarını ifade eden polat “kadın vardır; çerden çöpten aş yapar. kadın vardır; pişmiş aşı taş yapar. ak kadınlar vardır; recep tayyip erdoğan”ı baş yapar.aksaray”da kadınlarımız 4-0 yapmak için çalışıyor” diyerek seçim çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti.
büyük bölcek mahallesinde oturan hanımlar, belediye başkanı haluk Şahin yazgı ve kadın kolları başkanı ferhan polat”a yapılacak seçimlere en büyük desteği vereceklerine söz verdiler. (haber merkezi)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası