banner
Asayiş

5 öğrenci hastanelik oldu!

aksaray”ın gülağaç ilçesinde tavuk döner yedikten sonra rahatsızlanan 5 ortaokul öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. demirci beldesinde bulunan demirci ortaokulu”nda eğitim gören 5 öğrenci, öğle saatlerinde..

5 öğrenci hastanelik oldu!
banner

aksaray”ın gülağaç ilçesinde tavuk döner yedikten sonra rahatsızlanan 5 ortaokul öğrencisi, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
demirci beldesinde bulunan demirci ortaokulu”nda eğitim gören 5 öğrenci, öğle saatlerinde okulun yakınındaki bir lokantadan tavuk döner alıp yedi. bir süre sonra öğrencilerde mide bulantısı ve kusma şikâyetleri olması üzerine öğretmenler tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. 
7″nci sınıf öğrencileri aşure u. (11) , hatice İ. (11), bahar g. (11), fatma u. (11) ile hatice ç. (11) ambulanslarla aksaray eğitim ve araştırma hastanesi”ne kaldırılarak tedavi altına alındı. gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi gören öğrencilerin, sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. foto-haber: erkan altuntaŞ

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası