banner
Siyaset

Aydoğdu ve Dinçer’den Ankara’da temaslar

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’le birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlk olarak Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’la bir araya gelen..

Aydoğdu ve Dinçer’den Ankara’da temaslar
banner

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu beraberinde Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’le birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu. İlk olarak Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut’la bir araya gelen Aydoğdu ve Dinçer; Aksaray’da TOKİ tarafından inşa edilen ve yapım aşamasında olan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dinçer yapılan görüşmenin Aksaray açısından oldukça verimli olduğunu belirterek, “Aksaray’ımızdan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen TOKİ Başkanımız Ömer Bulut’la şehrimizle ilgili konuları görüştük. Projelerimizi ve Aksaray’ımızı konuştuk” diye konuştu.

Ankara ziyareti kapsamında yapılan ikinci ziyareti Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayri Baraçlı’ya yapan Aydoğdu ve Dinçer, Aksaray’da yapılan ve yapılması planlanan projeleri anlattı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baraçlı, “Aksaray Orta Anadolu’da hem konumu hem de şehirde yapılan başarılı belediye hizmetleriyle prestijli şehirlerimiz arasında yer alıyor” dedi.

Ankara’da yapılan temaslarda Aksaray’da yürüttükleri projelerle ilgili gerekli kurumlara bilgiler aktardıklarını ifade eden Dinçer ‘’Oldukça verimli temaslarımız oldu. Şehrimize çok daha iyi projeler kazandırmak için temaslarımızı her daim diri tutacağız’’ dedi. (Haber Bülteni)

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası