banner
Gündem

​57. Alay’a Vefa Yürüyüşü

çanakkale zaferi”nin 103. yılı etkinlikleri kapsamında aksaray”da gençlik ve spor bakanlığınca düzenlenen "57. alay vefa yürüyüşü" vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.  çanakkale zaferi”nin 103. yılı etkinlikleri kapsamında aksaray”da gençlik ve spor bakanlığınca..

​57. Alay’a Vefa Yürüyüşü
banner

çanakkale zaferi”nin 103. yılı etkinlikleri kapsamında aksaray”da gençlik ve spor bakanlığınca düzenlenen "57. alay vefa yürüyüşü" vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. 
çanakkale zaferi”nin 103. yılı etkinlikleri kapsamında aksaray”da gençlik ve spor bakanlığınca düzenlenen "57. alay vefa yürüyüşü" vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. aksaray”da ise ulu cami”de bir araya gelen vatandaşlar sabah namazı kıldı. cami çıkışında vatandaşlara çorba dağıtıldı. namazın ardından 15 temmuz demokrasi ve milli İrade meydanı”nda buluşan vatandaşlar, ellerinde türk bayraklarıyla buradan aksaray Şehitliği”ne kadar yürüdü. Şehitlikte kur”an-ı kerim ve ilahiler okundu, dualar edildi.(haber merkezi)
 

banner

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

banner


ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL


flf motor enerji bilişim ltd. şti. web yazılım tasarım ucuz çelik ev prefabrik site fiyat konteyner bungalov tiny house program web sayfası